Vođenje društvene Mreže

Danas možda i glavno marketinško sredstvo. Bez obzira da li treba da povećate vaše prisustvo na internetu ili tražite način da pokrenete druge marketinške inicijative vaše kompanije, društvene mreže su sjajan alat.

Primer objave

Svaki uspešan biznis danas mora da bude prisutan na društvenim mrežama a neki svoj uspeh duguju upravo tome jer im one pružaju neograničen pristup kupcima, klijentima i poslovnim partnerima. Uspešna promocija na društvenim mrežama nekad može da bude ukupna marketinška aktivnost vaše firme.

Primer objave

 Profesionalni Web Rules imaju veliko iskustvo u promociji biznisa na društvenim platformama i omogućiće vam rast vašeg biznisa i povećanje posećenosti vašeg sajta i rast broja pratilaca na društvenim mrežama. Naše održavanje društvenih mreža garantuje uspešnu promociju vašeg poslovanja i vodi računa o njegovom rastu.

Primer objave

Pažnju korisnika društvenih mreža privući ćete ukoliko su vaše objave kreativne, zanimljive i pažljivo osmišljene. Analizom najuspešnijih objava dolazite do zaključka o ukusu vaše publike, o periodu dana u kojem je objavljivanje najefikasnije i u kojem izaziva najveći broj reakcija korisnika društvenih mreža. Takođe, moći ćete da odredite koji dan u nedelji je najbolji za objavljivanje na profilima vaših društvenih mreža.

Primer objave

Web Rules će u dogovoru sa vama osmisliti uspešnu strategiju i odgovarajući paket usluga održavanja društvenih mreža u skladu sa vašim ciljevima i trenutnim mogućnostima kako bi naša ponuda bila povoljna za vas. Kroz svakodnevnu aktivnost na društvenim mrežama promovisaćemo vaše poslovanje a na mesečnom nivou pratiti rast dometa vaše promocije i njene rezultate. 

5/5
Sjajni momci! Odlično obavljen posao! Prvi put sam angažovao tim iz Srbije. U budućnosti ćemo puno raditi! Snažna preporuka!
John Evan
Designer - Minio