Izrada Sajtova Profesional

Izrada web sajtova je naša specijalonost kao i izrada logoa,  grafičkih rešenja, google ads oglašavanja, vođenje društvenih mreža i ostlih aktivnosti.

Izrada web sajtova

Moderan i uredan dizajn pruža osećaj savršenstva. Dizajn nije samo ono što se vidi i oseća. Dizajn je kako to funkcioniše.

Funkcionalan sajt

Koji cms Izabrati?

U ovom postu objasnićemo vam razlike izmedju napopularnijuh CMS-ova.Obično ste se pitali koji je cms najbolji za vas?Posle pročitanog ovog teksta nadamo se da smo vam barem malo pojasnili stvari i da ćete se odlučit za vama najbolju opciju.

Joomla

Joomla ima dosta prednosti, veliku zajednicu koja stoji iza ovog projekta.Prevashodno je namenjena za sajtove većih korporacija zbog svoje kompleksnosti.Mane:Stare teme nemaju mogućnost update,neprilagođenost nekih plaginova update-u.

WordPress

WordPress je besplatan i dostupan svima, sajt bez znanja programiranja.Mane:Nije predviđen za velike sajtove,neprilagođenost nekih plaginova.

Kada nameravate da uradite složeniji i napredniji posao, lako ćete se prilagoditi sistemu. Ovo daje korisnicima veliku prednost nad drugim CMS-om.

Radimo zajedno na novom web projektu

Imate stari sajt koji je slabo posećen, sporo se učitava i imate puno problema oko njega.Loše je odrađen dizajn zastarela je tema, to su samo neki od razloga zbog koji bi trebalo da nas pozovete.