O Nama

Mi smo odavno pevazišli klasičan naćin izrade sajtova i prešli na mnogo  veći nivo!

Naša priča

Web Rules Design je matična firma sa poslovnicom Web Rules koja se bavi isključivo izradom sajtova.

Web Rules Design je kompanija za web dizajn sa punom uslugom osnovana 2010. godine. Kompanija razvija i unapređuje profesionalne web stranice za kupce u širokom spektru industrija, uključujući oglašavanje, komunikacije, modu, finansije, e-trgovinu, pravo.Stručnost kompanije je opredeljenje da ponudi prilagođeni web dizajn za svakog klijenta, od veb lokacija za mala preduzeća do gigantskih web lokacija za e-trgovinu. Udovoljavajući rastućim tehnološkim i dizajnerskim potrebama svojih različitih klijenata po razumnim cenama, Web Rules Design je izrastao i postao jedna od najvećih kompanija za veb dizajn u Republici Srbiji.

Po čemu smo drugačiji?

Ako se odlučite za partnerstvo sa Web Rules Dizajn-om, može vam se zagarantovati da funkcioniše veb lokacija koja u potpunosti funkcioniše i koja će efikasno doseći ciljanu publiku i pomoći u povećanju mrežnog profila vaše kompanije. Iskoristivši bilo koju uslugu Web Rules Design možete da obezbedite da vaša kompanija ostvari prednost na sve konkurentnijem internet tržištu jer se brinemo da je vaša veb lokacija profesionalno izgrađena i radi na više veličina ekrana i vrsta uređaja, uključujući mobilne telefone, iPad-ove i druge tablete.

Velika Efikasnost

Izdvaja nas velika efikasnost u radu.Sve dogovorene rokove smo uvek ispoštovali.

Duboka Posvećenost

Posvećenost poslu je na visokom nivou a pravi razlog tome je da mi volimo ono što radimo.

Visoke Veštine

Svi naši zaposleni su veliki poznavaoci svoga posla. Naše zanimanje je traganje za novim trendovima.

Miloš Tomić

Designer

Naša kompanija nudi visokokvalitetne usluge dizajna veb stranica vrhunskog kvaliteta koje su prilagođene zahtevima klijenta. Blisko sarađujemo sa klijentima kako bismo razumeli ciljnu publiku svake kompanije na mreži i adresirali njihove specifične potrebe. Na svakom projektu angažujemo više veb dizajnera kako bismo pružili više mogućnosti dizajna. Ako vam je na raspolaganju više opcija, znači da možete da kombinujete elemente različitih koncepata i uklopite ih u konačni dizajn.

Nataša Gajić

Developer

Naš tim je radio sa hiljadama pojedinaca, malim preduzećima, novoosnovanim preduzećima i velikim korporacijama. Dizajniramo CMS veb stranice prilagođene mobilnim uređajima i pretraživačima. Poznajemo veb dizajn i postupak dizajniranja veb stranica. Naša kompanija nudi visokokvalitetne usluge dizajna veb stranica vrhunskog kvaliteta koje su prilagođene zahtevima klijenta. Blisko sarađujemo sa klijentima kako bismo razumeli ciljanu publiku svake kompanije na mreži i adresirali njihove specifične potrebe.