SEO

Optimizacija sajta za pretraživače predstavlja skup radnji i aktivnosti koje se izvršavaju na samom sajtu.

Optimizacija za pretraživače

Linkovi - Veze sa drugih veb lokacija igraju ključnu ulogu u određivanju rangiranja veb lokacija na Google-u i drugim pretraživačima. Razlog tome je što se veza može smatrati glasom kvaliteta sa drugih veb lokacija, jer vlasnici veb stranica verovatno neće voditi vezu sa drugim lokacijama lošeg kvaliteta. Sajtovi koji dobijaju veze sa mnogih drugih veb lokacija dobijaju autoritet (nazvan „PageRank“ u Google-u) u očima pretraživača, posebno ako su mesta koja vode do njih sama autoritativna.
Linkovi
Seo

Pretraživači poput Google-a i Bing-a koriste botove za indeksiranje stranica na mreži, prelazak sa jedne stranice na drugu, prikupljanje informacija o tim stranicama i stavljanje u indeks. Dalje, algoritmi analiziraju stranice u indeksu, uzimajući u obzir stotine faktora ili signala rangiranja, kako bi utvrdili da bi se redosled stranica trebao pojaviti u rezultatima pretrage za dati upit.

Optimizacija pretraživača (SEO) često se odnosi na male izmene delova vaše veb stranice. Kada se posmatraju pojedinačno, ove promene mogu izgledati kao dodatna poboljšanja, ali u kombinaciji sa drugim optimizacijama, mogle bi da imaju primetan uticaj na korisničko iskustvo i performanse vaše veb lokacije u organskim rezultatima pretrage.

Trebali biste da napravite veb lokaciju kako biste koristili svojim korisnicima, a svaka optimizacija treba da bude usmerena na poboljšanje korisničkog iskustva. Jedan od tih korisnika je pretraživač koji pomaže drugim korisnicima da otkriju vaš sadržaj.
Nenad Ilić
Seo

Seo Projekti

Sadržaj - Pored pretraživanja veza, pretraživači takođe analiziraju sadržaj veb stranice kako bi utvrdili da li bi bio relevantan za bilo koji dati upit za pretragu. Veliki deo SEO-a je u stvaranju sadržaja koji je usmeren na ključne reči koje korisnici pretraživača traže.
Sadržaj
Seo
Struktura stranice - Treća osnovna komponenta SEO-a je struktura stranice. Pošto su veb stranice napisane u HTML-u, kako je strukturiran HTML kod može uticati na sposobnost pretraživača da proceni stranicu. Uključivanje relevantnih ključnih reči u naslov, URL i zaglavlja stranice i osiguravanje popisivanja veb lokacija su radnje koje vlasnici veb lokacija mogu da preduzmu da bi poboljšali SEO svoje veb lokacije.
Struktura
Seo

Radimo zajedno na novom web projektu

Imate stari sajt koji je slabo posećen, sporo se učitava i imate puno problema oko njega.Loše je odrađen dizajn zastarela je tema, to su samo neki od razloga zbog koji bi trebalo da nas pozovete.